Four 4 InLIGHT !

Four  4  InLIGHT !

Bine ai venit!

Bine ai venit!

CONSULTATII INDIVIDUALE

Luminita Eugenia Baltaretu
Consiliere pentru dezvoltarea personala
CONSULTATII DISPONIBILE:

1. Consultatie globala
Identificarea rapida a cauzelor unei probleme prin descoperirea ranilor care sunt activate de aceste probleme si alfarea directiilor de urmat pentru transformarea acestei situatii.
2. Decodaj al unei afectiuni sau al unei boli
Corpul fizic este oglinda lumii noastre emotionale si mentale. El incearca sa ne atraga atentia prin boli si afectiuni.
3. Abandon
Metoda unica si inedita care permite eliberarea si transformarea tensiunilor emotionale, mentale sau fizice.Veti descoperi utilitatea inconstienta a bolilor si mesajele pe care le contin fara sa fie nevoie sa recurgeti la analize si intelect
4. Dialog interior
Metoda concreta si practica ce permite contactarea si transformarea credintelor tenace care va mentin in aceleasi scenarii nesatisfacatoare si care va impiedica sa obtineti ceea ce va doriti.
5. Regresie constienta
Relaxare profunda dirijata avand ca scop descoperirea ratiunii dumneavoastra de a exista , scopul reincarnarii din aceasta viata si motivul pentru care v-ati ales parintii.

Program de lucru: luni- vineri orele 11,00- 19,00
Cabinet - InLIGHT CLUB - Strada Paraschiva Gherghel nr 14, sector. Cost 50 Ron/ consultatie.
Luminita Eugenia Baltaretu este primul practician certificat din Romania, format la cea mai mare scoala de dezvoltare personala din Quebec-Canada - “Asculta-ti corpul”. www.ecoutetoncorps.com

CONSULTATII INDIVIDUALE

Daniela Eugenia Oncioiu

Psihoterapeut cu formare in hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, pregatire continua in Gestal terapie, in hipnoanaliza si terapie cognitiv comportamentala.

Pentru programari consultatii si informatii puteti sa ma contactati la 0722 575 136, sau adresa de e-mail danaoncioiu@yahoo.com .

Pentru parinti: seminarii adresate intelegerii sentimentelor, nevoilor, emotiilor, dorintelor copiiilor. Cum le ascultam, cum raspundem la ele, cum le vorbim copiiilor ca ei sa ne asculte. Despre complexul lui Oedip si Electra, despre joc, despre masturbarea la copil. Veti descoperi lucruri simple si frumoase, vom impartasi experiente, ganduri, temeri. Toate acestea intr-un limbaj foarte usor de inteles si usor de aplicat.

Pentru inscrieri si informatii la tel.0722 575 136 sau e-mail danaoncioiu@yahoo.com.

LUMINITA EUGENIA BALTARETU este primul practician din Romania format la cea mai mare scoala de dezvoltare personala din Quebec - Canada - „Asculta-ti corpul” www.ecoutetoncorps.com.

-Cine sunt eu ca sa va vorbesc despre asta? Ma numesc Luminita Eugenia Baltaretu, am 45 de ani, sunt casatorita de 24 de ani si am doua fiice de 21 respectiv 17 ani, de care sunt foarte mandra. Timp de 17 ani am lucrat in domeniul comercial, iar acum 6 ani am inceput o afacere pe cont propriu, Clubul de frumusete "DeLights". Aceasta noua activitate a insemnat pentru mine o mare schimbare, o cotitura in relatia mea cu ceilalti dar mai ales cu mine insami. A fost momentul in care am inceput sa imi pun intrebari, sa urmez ateliere de dezvoltare personala, terapie de grup si individuala.

Am inteles ca aceste cursuri ii ajuta de fapt pe oameni sa isi gaseasca PROPRIILE raspunsuri. In anul 2006 am participat la primul seminar sustinut in Romania de Lise Bourbeau, intemeietoarea celei mai mari scoli de dezvoltare personala din Canada - "Asculta-ti Corpul". Am descoperit cat de MINUNAT este corpul nostru, cat este de DE INTELIGENT, capabil sa stie intocmai ceea ce are nevoie. Am stiut atunci ca acesta este drumul meu, astfel incat in 2008- 2009 am urmat in Canada si Franta cursurile acestei scoli. Va invit sa descoperim impreuna frumusetile INTERIOARE si EXTERIOARE ale CORPULUI NOSTRU. Sa le descoperim si mai ales sa incepem sa le RESPECTAM.

RESPECTA-TI CORPUL!

Corpul nostru ne invata cine suntem.
Daca intr-o anumita etapa a vietii noastre suntem grasi sau slabi, poate incercanati, daca avem ochii mari sau mici, o voce copilaroasa, glezne fine sau solduri puternice, mainile prea lungi sau picioarele prea scurte sau orice alte caractere fizice, totul are un sens. Corpul nostru ne vorbeste despre cine suntem dar mai ales despre ce rani vrem sa ascundem. Purtam o masca pentru a ne proteja si pentru a nu fi vazuti asa cum suntem deoarece ne temem ca indraznind sa fim noi insine vom pierde iubirea celorlalti. Rana de care suferim, deci masca pe care o purtam influenteaza felul in care vorbim, vocabularul folosit, alimentatia, bolile de care suferim. Va propun sa invatam impreune sa ne recunoastem propriile masti, precum si pe ale celorlalti. Sa vorbim despre comportamentele noi pe care le putem adopta pentru a ne vindeca suferintele, pentru a indrazni sa redevenim noi insine.

Teme:

1- Formarea ranilor si a mastilor

2-Masca Fugarului- rana de respingere

3- Masca Dependentului- rana de abandon.

4- Masca Masochistului- rana de umilire.

5- Masca Dominatorului- rana de tradare.

6- Masca Rigidului- rana de nedreptate.

7- Vindecarea ranilor si transformarea mastilor.

8- Regasirea individualitaii pe masura vindecarii ranilor.

9- Boli si afectiuni specifice diferitelor caractere.

Inscrieri si informatii la Luminita Baltaretu - tel 0766 519 738, e-mail: luminitabaltaretu@yahoo.com.


0 comentarii

Trimiteți un comentariu