Four 4 InLIGHT !

Four  4  InLIGHT !

Bine ai venit!

Bine ai venit!

CONSULTATII INDIVIDUALE

Luminita Eugenia Baltaretu
Consiliere pentru dezvoltarea personala
CONSULTATII DISPONIBILE:

1. Consultatie globala
Identificarea rapida a cauzelor unei probleme prin descoperirea ranilor care sunt activate de aceste probleme si alfarea directiilor de urmat pentru transformarea acestei situatii.
2. Decodaj al unei afectiuni sau al unei boli
Corpul fizic este oglinda lumii noastre emotionale si mentale. El incearca sa ne atraga atentia prin boli si afectiuni.
3. Abandon
Metoda unica si inedita care permite eliberarea si transformarea tensiunilor emotionale, mentale sau fizice.Veti descoperi utilitatea inconstienta a bolilor si mesajele pe care le contin fara sa fie nevoie sa recurgeti la analize si intelect
4. Dialog interior
Metoda concreta si practica ce permite contactarea si transformarea credintelor tenace care va mentin in aceleasi scenarii nesatisfacatoare si care va impiedica sa obtineti ceea ce va doriti.
5. Regresie constienta
Relaxare profunda dirijata avand ca scop descoperirea ratiunii dumneavoastra de a exista , scopul reincarnarii din aceasta viata si motivul pentru care v-ati ales parintii.

Program de lucru: luni- vineri orele 11,00- 19,00
Cabinet - InLIGHT CLUB - Strada Paraschiva Gherghel nr 14, sector. Cost 50 Ron/ consultatie.
Luminita Eugenia Baltaretu este primul practician certificat din Romania, format la cea mai mare scoala de dezvoltare personala din Quebec-Canada - “Asculta-ti corpul”. www.ecoutetoncorps.com

CONSULTATII INDIVIDUALE

Daniela Eugenia Oncioiu

Psihoterapeut cu formare in hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, pregatire continua in Gestal terapie, in hipnoanaliza si terapie cognitiv comportamentala.

Pentru programari consultatii si informatii puteti sa ma contactati la 0722 575 136, sau adresa de e-mail danaoncioiu@yahoo.com .

Pentru parinti: seminarii adresate intelegerii sentimentelor, nevoilor, emotiilor, dorintelor copiiilor. Cum le ascultam, cum raspundem la ele, cum le vorbim copiiilor ca ei sa ne asculte. Despre complexul lui Oedip si Electra, despre joc, despre masturbarea la copil. Veti descoperi lucruri simple si frumoase, vom impartasi experiente, ganduri, temeri. Toate acestea intr-un limbaj foarte usor de inteles si usor de aplicat.

Pentru inscrieri si informatii la tel.0722 575 136 sau e-mail danaoncioiu@yahoo.com.

CLARA TOMA: Drumul catre ceilalti trece prin noi insine !

Motto: (Re)intalneste-te cu Tine inainte sa vrei sa-l intalnesti pe Celalalt.

In aceasta calatorie catre Tine vei afla lucruri pe care poate le stii deja dar nu stii ce sa faci cu ele, vei afla lucruri noi, ce te vor face sa cresti si sa zambesti din nou, vei obosi sau iti vei accelera ritmul, vei renunta la drum sau poate doar la cateva bagaje inutile…Cine stie? Orice calatorie este un prilej de nebanuite surprize! Citeste despre “itinerariu” si ce iti ofera el, da-ti un mic ragaz de a-ti raspunde daca ai timpul, dorinta, nevoia,energia de a incepe aceasta calatorie! Daca raspunsul este afirmativ, atunci rezerva-ti un bilet si lasa-te calauzit !
TEME:

-Exista o altfel de gramatica, in care verbul “a comunica” se conjuga la diateza…reflexiv-relationala : Eu Ma Comunic, Tu Te Comunici, Ei (ele) Se Comunica… Ti-ar placea sa-ti rescrii Viata dupa regulile unei gramatici dedicate Vietii ?
-
Iubiri posibile, relatii imposibile. Relatii posibile, iubiri imposibile. Si mai este o varianta, ce ne pare tuturor aproape imposibila! Ti-ai dori sa inveti cum sa o faci posibila?
-
Esti parinte si vrei tot ce-i mai bun pentru copilul pe care il ai. Dar stii oare ca nu poti da (doar) ce e bun copilului pe care il ai pana nu (re)cunosti tot ce a primit copilul care ai fost? E o intalnire emotionanta, profunda si fecunda aceea dintre copilul tau, copilul care ai fost si adultul care esti. Ti-ar placea sa te pregatesti pentru aceasta intalnire ?
-Simtim adesea ca ne-am pierdut odata cu cine ori cu ce ne era atat de drag. Ne mai putem gasi pe noi vreodata si din mii de bucatele raspandite in atatea pierderi sa ne putem (re)alcatui intr-un Intreg? Raspunsul este: da. Incerci si tu sa faci primul pas in cautarea Ta?

-“Tot ceea ce nu poate fi spus in cuvinte, poate fi strigat cu ajutorul trupului nostru” - J. Salome. Ai curiozitatea sa afli “misterele” niciodata rostite dar care totusi se “rostesc” prin tacerea surda a unei depresii, prin racnetele unei furii, prin linistea perfida a unei boli care nu doare, prin febra spontana si acuta iscata inainte de culcare, printr-o raceala nefireasca pe o temperature excesiv de mare, printr-un genunchi luxat cu doar o zi-nainte de o mare sarbatoare?
-Stiai ca…poti invata sa fii (alternativ ori simultan) Ghid si Calator, Discipol si Maestru, pe drumul vietii tale profesionale? Iti surade aceasta provocare?
-Eu, daruind, imi fac mie un dar frumos. Si-n felul acesta, eu voi “risipi” din timpul meu, o ora, poate doua, cu voi, cei care stiti deja, sau care veti afla ca nici un dar nu poti primi cu-adevarat pana nu ai cerut si pana nu ai refuzat, ca nimeni nu iti poate nimic darui daca Tu iti refuzi tie dreptul de-a primi, ca nimeni nu te poate obliga sa iei cu sila un dar ce nu e pe dorinta ori pe nevoia ta, ca Darul are-n el o taina sfanta al carei inteles se lasa descifrat abia in clipa in care ai invatat sa dai si sa primesti neconditionat. Acesta este un cadou pe care il ofer oricui il va primi… Va astept cu drag!

Clara Toma
· licentiata in comunicare, specializarea comunicare nonverbala
· formare in metoda ESPERE ( creata de psihosociologul Jacques Salome), practician ESPERE in curs de supervizare de Centrul ADRES Paris
· alte cursuri de formare/dezvoltare personala: NLP, AT
· masterand specializarea “Psihologia Cuplului si Familiei”
· autoare a cartii “Comunicarea nonverbala sau adevarul de dincolo de cuvinte” si a multor articole de comunicare publicate in site-uri si reviste de specialitate;
· editor/manager al Editurii Ascendent : www.edituraascendent.ro
Contact: clara_ascendent@yahoo.com, tel: 0747085371

0 comentarii

Trimiteți un comentariu