Four 4 InLIGHT !

Four  4  InLIGHT !

Bine ai venit!

Bine ai venit!

CONSULTATII INDIVIDUALE

Luminita Eugenia Baltaretu
Consiliere pentru dezvoltarea personala
CONSULTATII DISPONIBILE:

1. Consultatie globala
Identificarea rapida a cauzelor unei probleme prin descoperirea ranilor care sunt activate de aceste probleme si alfarea directiilor de urmat pentru transformarea acestei situatii.
2. Decodaj al unei afectiuni sau al unei boli
Corpul fizic este oglinda lumii noastre emotionale si mentale. El incearca sa ne atraga atentia prin boli si afectiuni.
3. Abandon
Metoda unica si inedita care permite eliberarea si transformarea tensiunilor emotionale, mentale sau fizice.Veti descoperi utilitatea inconstienta a bolilor si mesajele pe care le contin fara sa fie nevoie sa recurgeti la analize si intelect
4. Dialog interior
Metoda concreta si practica ce permite contactarea si transformarea credintelor tenace care va mentin in aceleasi scenarii nesatisfacatoare si care va impiedica sa obtineti ceea ce va doriti.
5. Regresie constienta
Relaxare profunda dirijata avand ca scop descoperirea ratiunii dumneavoastra de a exista , scopul reincarnarii din aceasta viata si motivul pentru care v-ati ales parintii.

Program de lucru: luni- vineri orele 11,00- 19,00
Cabinet - InLIGHT CLUB - Strada Paraschiva Gherghel nr 14, sector. Cost 50 Ron/ consultatie.
Luminita Eugenia Baltaretu este primul practician certificat din Romania, format la cea mai mare scoala de dezvoltare personala din Quebec-Canada - “Asculta-ti corpul”. www.ecoutetoncorps.com

CONSULTATII INDIVIDUALE

Daniela Eugenia Oncioiu

Psihoterapeut cu formare in hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, pregatire continua in Gestal terapie, in hipnoanaliza si terapie cognitiv comportamentala.

Pentru programari consultatii si informatii puteti sa ma contactati la 0722 575 136, sau adresa de e-mail danaoncioiu@yahoo.com .

Pentru parinti: seminarii adresate intelegerii sentimentelor, nevoilor, emotiilor, dorintelor copiiilor. Cum le ascultam, cum raspundem la ele, cum le vorbim copiiilor ca ei sa ne asculte. Despre complexul lui Oedip si Electra, despre joc, despre masturbarea la copil. Veti descoperi lucruri simple si frumoase, vom impartasi experiente, ganduri, temeri. Toate acestea intr-un limbaj foarte usor de inteles si usor de aplicat.

Pentru inscrieri si informatii la tel.0722 575 136 sau e-mail danaoncioiu@yahoo.com.

Arta Feminitatii Orientale - Fitness Oriental


Arta Feminitatii Orientale isi are originile in Orientul Mijlociu, mai precis din Egipt si descrie acea arta veche de 1001 ani, care ne contureaza corpul cu senzualitate, accentuand feminitatea si gratia.

Arta Feminitatii Orientale este o forma de exercitiu care se concentreaza pe postura, aliniere si coordonare si ajuta la dezvoltarea tariei, gratiei si confidentei, aducand armonie corpului; este un dans de har, demnitate şi de vitalitate în acţiune, unde se pun in miscare diferite grupe de muschi in mod individual, nu numai muschii stomacului.

Indiferent daca doriti sa va initiati in Arta Feminitatii Orientale pentru a va accentua gratia si feminitatea, sau ati ales-o ca forma de exercitiu, veti descoperi ca aduce confort si bucurie sufetului si de ce nu, cuplului.

Cateva cuvinte despre Laura:

In cei 15 ani pe care i-a petrecut in Orientul Mijlociu si Egipt, Laura a avut privilegiul sa studieze folclorul arab cu artisti consacrati, printre care: Gaby Shiba, Hassan Afifi, Olfat Hassan & Samasa. A colaborat cu ART & Televiziunea din Cairo pentru diferite seriale, Emisiuni TV & videoclipuri; a instruit si a creat coregrafie pentru diferite grupuri de dansatori.

Desi cariera Laurei s-a indreptat catre o cu totul alta directie, pasiunea pentru Arta Feminitatii Orientale a ramas si a determinat-o sa dedice o mica parte din timpul sau, acestor ateliere de fitness oriental.

Detalii

Program:

Martea si Vinerea de la 19.30 la 21

Nivel incepatori

Atelierele introductive incep cu: Istoria Artei Feminitatii Orientale, tehnici de incalzire,postura,

miscari de baza, tehnici de baza, terminologii, ascultarea muzicii si definirea timpilor / batailor.

Nivel incepatori - avansati

Dupa ce ati parcurs si stapaniti nivelul de incepatori, continuati cu nivelul incepatori – avansati, care se concentreaza pe: postura, miscari ale bratelor si mainilor, combinatii de miscari si tranzitii line, expresie, ritmuri orientale de baza, manuirea voalului.

Nivel avansati

La acest nivel, vom trece la rafinarea si stratificarea tehnicilor, vom pune accent pe coreografie, improvizatie, expresie si prezentare si vom introduce ritmuri orientale mai sofisticate.

Atelierul de Fitness Oriental este adaptat nevoilor specifice pe care le aveti (fitness, ardere grasimi, dans).

* Este important sa aveti haine confortabile, ca cele pentru Aerobics si incaltaminte usoara (tenisi, balerini).

Preturi si oferte

Abonament lunar (8 sedinte recuperabile) - 200 Lei

Doua persoane care decid sa vina impreuna: – 160 Lei/persoana

Pentru fiecare persoana recomandata care se inscrie, primiti un cupon, care poate fi folosit la achizitionarea unei esarfe sau ca discount la urmatorul abonament.

O ora de curs, fara abonament – 30 Lei

0 comentarii

Trimiteți un comentariu