Four 4 InLIGHT !

Four  4  InLIGHT !

Bine ai venit!

Bine ai venit!

CONSULTATII INDIVIDUALE

Luminita Eugenia Baltaretu
Consiliere pentru dezvoltarea personala
CONSULTATII DISPONIBILE:

1. Consultatie globala
Identificarea rapida a cauzelor unei probleme prin descoperirea ranilor care sunt activate de aceste probleme si alfarea directiilor de urmat pentru transformarea acestei situatii.
2. Decodaj al unei afectiuni sau al unei boli
Corpul fizic este oglinda lumii noastre emotionale si mentale. El incearca sa ne atraga atentia prin boli si afectiuni.
3. Abandon
Metoda unica si inedita care permite eliberarea si transformarea tensiunilor emotionale, mentale sau fizice.Veti descoperi utilitatea inconstienta a bolilor si mesajele pe care le contin fara sa fie nevoie sa recurgeti la analize si intelect
4. Dialog interior
Metoda concreta si practica ce permite contactarea si transformarea credintelor tenace care va mentin in aceleasi scenarii nesatisfacatoare si care va impiedica sa obtineti ceea ce va doriti.
5. Regresie constienta
Relaxare profunda dirijata avand ca scop descoperirea ratiunii dumneavoastra de a exista , scopul reincarnarii din aceasta viata si motivul pentru care v-ati ales parintii.

Program de lucru: luni- vineri orele 11,00- 19,00
Cabinet - InLIGHT CLUB - Strada Paraschiva Gherghel nr 14, sector. Cost 50 Ron/ consultatie.
Luminita Eugenia Baltaretu este primul practician certificat din Romania, format la cea mai mare scoala de dezvoltare personala din Quebec-Canada - “Asculta-ti corpul”. www.ecoutetoncorps.com

CONSULTATII INDIVIDUALE

Daniela Eugenia Oncioiu

Psihoterapeut cu formare in hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, pregatire continua in Gestal terapie, in hipnoanaliza si terapie cognitiv comportamentala.

Pentru programari consultatii si informatii puteti sa ma contactati la 0722 575 136, sau adresa de e-mail danaoncioiu@yahoo.com .

Pentru parinti: seminarii adresate intelegerii sentimentelor, nevoilor, emotiilor, dorintelor copiiilor. Cum le ascultam, cum raspundem la ele, cum le vorbim copiiilor ca ei sa ne asculte. Despre complexul lui Oedip si Electra, despre joc, despre masturbarea la copil. Veti descoperi lucruri simple si frumoase, vom impartasi experiente, ganduri, temeri. Toate acestea intr-un limbaj foarte usor de inteles si usor de aplicat.

Pentru inscrieri si informatii la tel.0722 575 136 sau e-mail danaoncioiu@yahoo.com.

Motto: Daca dragoste nu e, atunci.. sa facem!

ANDREEA MIHAELA STAN practica meseria de Visatoare Profesionista (Professional Dreamer). "New Love" (www.nouaiubire.blogspot.com) este unul dintre proiectele majore la care lucreaza si se adreseaza tuturor celor care vor sa se reindragosteasca de oameni. "New Love" inseamna sa faci ce iubesti, sa iubesti ce faci. Sa salvezi lumea prin respiratia ta. Sa iubesti cu toata fiinta ta si sa te lasi iubit/iubita in egala masura.

La atelierele "New Love - Noua iubire" Andreea va invita sa experimentati impreuna o noua perspectiva a iubirii, iubirea neconditionata. Invatam sa facem dragoste cu ochii, cu privirea, cu gandul, de dimineata pana seara, pentru tot restul vietii. Nu dansam, nu facm rugaciuni, doar vorbim si experimentam iubire.

Andreea este jurnalist, arhitect, regizor. A adus in real vise frumoase indiferent ca ele au inceput ca proiecte de arhitectura sau amenajari interioare (www.atelierdesign.ro), carti sau emisiuni. Autoare a cartii de povesti inspirationale "Zana Norilor" (www.zananorilor.ro) si piesei de teatru pentru copii "Poveste mica de iarna pentru suflete mari", are un background important in media (12 ani realizator de emisiuni la Radio Contact - sub numele Andreea Ionescu, apoi la Radio Itsy Bitsy), si televiziune (Alpha TV si Prima TV). A urmat cursuri si formari in coaching si dezvoltare personala (NLP, AT) cu profesori romani, americani si canadieni. Este o visatoare de profesie iar atelierul ei de vise lucreaza neincetat.
Contact - tel: 0740077533, andreeaeaici@gmail.com.



LUMINITA EUGENIA BALTARETU este primul practician din Romania format la cea mai mare scoala de dezvoltare personala din Quebec - Canada - „Asculta-ti corpul” www.ecoutetoncorps.com.

-Cine sunt eu ca sa va vorbesc despre asta? Ma numesc Luminita Eugenia Baltaretu, am 45 de ani, sunt casatorita de 24 de ani si am doua fiice de 21 respectiv 17 ani, de care sunt foarte mandra. Timp de 17 ani am lucrat in domeniul comercial, iar acum 6 ani am inceput o afacere pe cont propriu, Clubul de frumusete "DeLights". Aceasta noua activitate a insemnat pentru mine o mare schimbare, o cotitura in relatia mea cu ceilalti dar mai ales cu mine insami. A fost momentul in care am inceput sa imi pun intrebari, sa urmez ateliere de dezvoltare personala, terapie de grup si individuala.

Am inteles ca aceste cursuri ii ajuta de fapt pe oameni sa isi gaseasca PROPRIILE raspunsuri. In anul 2006 am participat la primul seminar sustinut in Romania de Lise Bourbeau, intemeietoarea celei mai mari scoli de dezvoltare personala din Canada - "Asculta-ti Corpul". Am descoperit cat de MINUNAT este corpul nostru, cat este de DE INTELIGENT, capabil sa stie intocmai ceea ce are nevoie. Am stiut atunci ca acesta este drumul meu, astfel incat in 2008- 2009 am urmat in Canada si Franta cursurile acestei scoli. Va invit sa descoperim impreuna frumusetile INTERIOARE si EXTERIOARE ale CORPULUI NOSTRU. Sa le descoperim si mai ales sa incepem sa le RESPECTAM.

RESPECTA-TI CORPUL!

Corpul nostru ne invata cine suntem.
Daca intr-o anumita etapa a vietii noastre suntem grasi sau slabi, poate incercanati, daca avem ochii mari sau mici, o voce copilaroasa, glezne fine sau solduri puternice, mainile prea lungi sau picioarele prea scurte sau orice alte caractere fizice, totul are un sens. Corpul nostru ne vorbeste despre cine suntem dar mai ales despre ce rani vrem sa ascundem. Purtam o masca pentru a ne proteja si pentru a nu fi vazuti asa cum suntem deoarece ne temem ca indraznind sa fim noi insine vom pierde iubirea celorlalti. Rana de care suferim, deci masca pe care o purtam influenteaza felul in care vorbim, vocabularul folosit, alimentatia, bolile de care suferim. Va propun sa invatam impreune sa ne recunoastem propriile masti, precum si pe ale celorlalti. Sa vorbim despre comportamentele noi pe care le putem adopta pentru a ne vindeca suferintele, pentru a indrazni sa redevenim noi insine.

Teme:

1- Formarea ranilor si a mastilor

2-Masca Fugarului- rana de respingere

3- Masca Dependentului- rana de abandon.

4- Masca Masochistului- rana de umilire.

5- Masca Dominatorului- rana de tradare.

6- Masca Rigidului- rana de nedreptate.

7- Vindecarea ranilor si transformarea mastilor.

8- Regasirea individualitaii pe masura vindecarii ranilor.

9- Boli si afectiuni specifice diferitelor caractere.

Inscrieri si informatii la Luminita Baltaretu - tel 0766 519 738, e-mail: luminitabaltaretu@yahoo.com.


DANIELA IVANOV

-Am vrut de mica sa fiu jurnalista sau doctorita. La medicina n-am intrat si am ajuns la chimie. Dupa ’90, primul vis s-a implinit: am devenit jurnalista si timp de 10 ani am facut radio (Romantic FM), televiziune (ANTENA 1) si presa scrisa (Elle, Tabu, Psihologia azi, 2000 PLUS, Eve, Good Food, etc). In preajma anului 2000 am decis sa-mi completez studiile urmand cursurile postuniversitare la SNSPA, comunicare si relatii publice, acesta fiind contextul in care am abordat pentru prima oara notiunile teoretice legate de imagine si de comunicare. Prin 2002, pe fondul unor intamplari pesonale care mi-au adus multa suferinta, am inceput sa fiu din ce in ce mai preocupata de dezvoltarea personala, de abordari psihologice precum NLP, Analiza Tranzactionala sau Comunicare Relationla (ESPERE) si am decis sa urmez si Facultatea de Psihologie. Intalnirea mea cu psihosociologul francez Jacques Salome a fost un pilon important pe acest drum al renasterii, al altei deveniri, cea de consultanta in dezvoltarea personala. Astfel, dupa parcurgerea a numeroase etape, am ajuns sa lucrez cu cuvantul si cu oamenii, sa practic o profesie in care cuvantul e folosit in scop terapeutic. Printr-o alchimie personala, jurnalismul si medicina s-au intalnit intr-o formula proprie.

Tot ce am facut in ultimii ani m-a ajutat sa ajung mai aproape de mine insami, sa ma cunosc, sa inteleg ce pot schimba si ce nu, sa gandesc pozitiv, sa am relatii mai bune cu cei din jur, sa am rezultate mai bune, sa ma simt mai implinita. E putin, e mult? Nu stiu, sunt inca pe drum. Vreau ca pe acest drum sa construiesc si profesional si personal. In prezent vreau sa deschid si altora acest drum, asa cum Jacques Salome a facut-o pentru mine.

Experienta personala si cea profesionala mi-au demonstrat ca majoritatea femeilor se confrunta cu acelasi gen de probleme: relatii defectuoase (in familie sau in afara ei, cu sine si cu ceilalti), probleme de comunicare, lipsa iubirii de sine, situatii dificile de viata, etc. Sunt convinsa ca toate ne dorim sa stim sa gestionam cat mai bine problemele si sa traim cat mai multa bucurie in viata noastra. Se poate! Va propun sa participati la un grup de dezvoltare personala.Sa va daruiti doua ore pe sptamana, intr-o seara intre orele 19.00 si 21.00, in care sa ne intalnim si sa vorbim despre problemele noastre de viata. Sa impartasim experiente, sentimente, sa radem, sa plangem si astfel sa ne sprijinim reciproc in intelegerea misterelor vietii! Grupul este format din 10 persoane. Functionarea grupului se bazeaza pe anumite reguli. Pentru detalii si intrebari va astept mesajele pe adresa divagrup09@gmail.com.

Arta Feminitatii Orientale - Fitness Oriental


Arta Feminitatii Orientale isi are originile in Orientul Mijlociu, mai precis din Egipt si descrie acea arta veche de 1001 ani, care ne contureaza corpul cu senzualitate, accentuand feminitatea si gratia.

Arta Feminitatii Orientale este o forma de exercitiu care se concentreaza pe postura, aliniere si coordonare si ajuta la dezvoltarea tariei, gratiei si confidentei, aducand armonie corpului; este un dans de har, demnitate şi de vitalitate în acţiune, unde se pun in miscare diferite grupe de muschi in mod individual, nu numai muschii stomacului.

Indiferent daca doriti sa va initiati in Arta Feminitatii Orientale pentru a va accentua gratia si feminitatea, sau ati ales-o ca forma de exercitiu, veti descoperi ca aduce confort si bucurie sufetului si de ce nu, cuplului.

Cateva cuvinte despre Laura:

In cei 15 ani pe care i-a petrecut in Orientul Mijlociu si Egipt, Laura a avut privilegiul sa studieze folclorul arab cu artisti consacrati, printre care: Gaby Shiba, Hassan Afifi, Olfat Hassan & Samasa. A colaborat cu ART & Televiziunea din Cairo pentru diferite seriale, Emisiuni TV & videoclipuri; a instruit si a creat coregrafie pentru diferite grupuri de dansatori.

Desi cariera Laurei s-a indreptat catre o cu totul alta directie, pasiunea pentru Arta Feminitatii Orientale a ramas si a determinat-o sa dedice o mica parte din timpul sau, acestor ateliere de fitness oriental.

Detalii

Program:

Martea si Vinerea de la 19.30 la 21

Nivel incepatori

Atelierele introductive incep cu: Istoria Artei Feminitatii Orientale, tehnici de incalzire,postura,

miscari de baza, tehnici de baza, terminologii, ascultarea muzicii si definirea timpilor / batailor.

Nivel incepatori - avansati

Dupa ce ati parcurs si stapaniti nivelul de incepatori, continuati cu nivelul incepatori – avansati, care se concentreaza pe: postura, miscari ale bratelor si mainilor, combinatii de miscari si tranzitii line, expresie, ritmuri orientale de baza, manuirea voalului.

Nivel avansati

La acest nivel, vom trece la rafinarea si stratificarea tehnicilor, vom pune accent pe coreografie, improvizatie, expresie si prezentare si vom introduce ritmuri orientale mai sofisticate.

Atelierul de Fitness Oriental este adaptat nevoilor specifice pe care le aveti (fitness, ardere grasimi, dans).

* Este important sa aveti haine confortabile, ca cele pentru Aerobics si incaltaminte usoara (tenisi, balerini).

Preturi si oferte

Abonament lunar (8 sedinte recuperabile) - 200 Lei

Doua persoane care decid sa vina impreuna: – 160 Lei/persoana

Pentru fiecare persoana recomandata care se inscrie, primiti un cupon, care poate fi folosit la achizitionarea unei esarfe sau ca discount la urmatorul abonament.

O ora de curs, fara abonament – 30 Lei

CLARA TOMA: Drumul catre ceilalti trece prin noi insine !

Motto: (Re)intalneste-te cu Tine inainte sa vrei sa-l intalnesti pe Celalalt.

In aceasta calatorie catre Tine vei afla lucruri pe care poate le stii deja dar nu stii ce sa faci cu ele, vei afla lucruri noi, ce te vor face sa cresti si sa zambesti din nou, vei obosi sau iti vei accelera ritmul, vei renunta la drum sau poate doar la cateva bagaje inutile…Cine stie? Orice calatorie este un prilej de nebanuite surprize! Citeste despre “itinerariu” si ce iti ofera el, da-ti un mic ragaz de a-ti raspunde daca ai timpul, dorinta, nevoia,energia de a incepe aceasta calatorie! Daca raspunsul este afirmativ, atunci rezerva-ti un bilet si lasa-te calauzit !
TEME:

-Exista o altfel de gramatica, in care verbul “a comunica” se conjuga la diateza…reflexiv-relationala : Eu Ma Comunic, Tu Te Comunici, Ei (ele) Se Comunica… Ti-ar placea sa-ti rescrii Viata dupa regulile unei gramatici dedicate Vietii ?
-
Iubiri posibile, relatii imposibile. Relatii posibile, iubiri imposibile. Si mai este o varianta, ce ne pare tuturor aproape imposibila! Ti-ai dori sa inveti cum sa o faci posibila?
-
Esti parinte si vrei tot ce-i mai bun pentru copilul pe care il ai. Dar stii oare ca nu poti da (doar) ce e bun copilului pe care il ai pana nu (re)cunosti tot ce a primit copilul care ai fost? E o intalnire emotionanta, profunda si fecunda aceea dintre copilul tau, copilul care ai fost si adultul care esti. Ti-ar placea sa te pregatesti pentru aceasta intalnire ?
-Simtim adesea ca ne-am pierdut odata cu cine ori cu ce ne era atat de drag. Ne mai putem gasi pe noi vreodata si din mii de bucatele raspandite in atatea pierderi sa ne putem (re)alcatui intr-un Intreg? Raspunsul este: da. Incerci si tu sa faci primul pas in cautarea Ta?

-“Tot ceea ce nu poate fi spus in cuvinte, poate fi strigat cu ajutorul trupului nostru” - J. Salome. Ai curiozitatea sa afli “misterele” niciodata rostite dar care totusi se “rostesc” prin tacerea surda a unei depresii, prin racnetele unei furii, prin linistea perfida a unei boli care nu doare, prin febra spontana si acuta iscata inainte de culcare, printr-o raceala nefireasca pe o temperature excesiv de mare, printr-un genunchi luxat cu doar o zi-nainte de o mare sarbatoare?
-Stiai ca…poti invata sa fii (alternativ ori simultan) Ghid si Calator, Discipol si Maestru, pe drumul vietii tale profesionale? Iti surade aceasta provocare?
-Eu, daruind, imi fac mie un dar frumos. Si-n felul acesta, eu voi “risipi” din timpul meu, o ora, poate doua, cu voi, cei care stiti deja, sau care veti afla ca nici un dar nu poti primi cu-adevarat pana nu ai cerut si pana nu ai refuzat, ca nimeni nu iti poate nimic darui daca Tu iti refuzi tie dreptul de-a primi, ca nimeni nu te poate obliga sa iei cu sila un dar ce nu e pe dorinta ori pe nevoia ta, ca Darul are-n el o taina sfanta al carei inteles se lasa descifrat abia in clipa in care ai invatat sa dai si sa primesti neconditionat. Acesta este un cadou pe care il ofer oricui il va primi… Va astept cu drag!

Clara Toma
· licentiata in comunicare, specializarea comunicare nonverbala
· formare in metoda ESPERE ( creata de psihosociologul Jacques Salome), practician ESPERE in curs de supervizare de Centrul ADRES Paris
· alte cursuri de formare/dezvoltare personala: NLP, AT
· masterand specializarea “Psihologia Cuplului si Familiei”
· autoare a cartii “Comunicarea nonverbala sau adevarul de dincolo de cuvinte” si a multor articole de comunicare publicate in site-uri si reviste de specialitate;
· editor/manager al Editurii Ascendent : www.edituraascendent.ro
Contact: clara_ascendent@yahoo.com, tel: 0747085371











Vineri 18 septembrie totul a inceput sa se lumineze chiar inainte de ora 19.00 cand au sosit primii invitati la InLight Club, si, pe masura ce intrau cresteau atat luminozitatea cat si claritatea imaginii.

Sala a fost plina si ne-am bucurat impreuna de privirile, atentia si vorbele frumoase ale celor prezenti la o inaugurare calda. Asa a fost pentru noi, cele ce am vorbit si invitat audienta catre intalnirile noastre in care propunem celor din jur sa experimentam impreuna moduri noi si diferite de a face fericire.

Va multumim frumos tuturor celor ce ati venit, de aproape sau departe, celor ce ne-ati ajutat sa punem totul la punct si mai ales celor ce ne-ati tinut de mana sa ajungem aici.
De saptamana aceasta incepem Seminariile, puteti vedea mai jos programul primelor cursuri.

Clara Toma va asteapta joia aceasta la primul seminar de Comunicare Relationala cu metoda Espere, 24 septembrie 2009 intre orele 18-20.

Va asteptam sa raspandim impreuna lumina la InLIGHT CLUB (str. Paraschiva Gherghel nr. 14, vis-a-vis de Piata Domenii) in fiecare seara! Be inlight!



|


Bine te-am gasit!
Cu mare bucurie te invitam la deschiderea Salonului de frumusete interioara InLIGHT CLUB! Un spatiu destinat gandurilor si emotiilor tale. In fiecare seara vei avea parte de o lectie... noua! "Noua" deci... si pentru noi, nu doar pentru tine.

In fiecare zi, de luni pana vineri iti propunem un alt gen de reintalnire cu tine. Lunea e "New Love", martea "Respecta-ti Corpul", miercurea "Diva Group", joia - "Metoda Espere" iar vineri.... ce-o fi! O sala mica dar cocheta te asteapta in fiecare seara sa interactionezi cu... tine insuti.

Te asteptam vineri, 18 septembrie 2009 la ora 19.00 la inaugurarea InLIGHT CLUB ! Te intampinam cu nuci, vin rosu si multe alte surprize. Vei afla programul seminariilor de toamna-iarna pe care ti l-au pregatit Luminita, Andreea, Daniela si Clara, dar si posibilitatile pe care Salonul le ofera celor care vor sa sustina si sa promoveze alte idei luminoase.

Pentru ca frumusetea este peste tot! Afara si inauntru! Schimba-ti coafura, pastreaza-ti frumusetea!

Adresa la care te asteptam este: str. Paraschiva Gherghel nr. 14 (vis-a-vis de Piata Domenii). Pentru ca avem doar 40 de locuri, te rugam sa ne confirmi la oricare nr. de tel.: 0740 077 533 - Andreea, sau 0766 519 738 - Luminita.

Abia asteptam sa ne intalnim cu TINE! Be InLight!