Four 4 InLIGHT !

Four  4  InLIGHT !

Bine ai venit!

Bine ai venit!

CONSULTATII INDIVIDUALE

Luminita Eugenia Baltaretu
Consiliere pentru dezvoltarea personala
CONSULTATII DISPONIBILE:

1. Consultatie globala
Identificarea rapida a cauzelor unei probleme prin descoperirea ranilor care sunt activate de aceste probleme si alfarea directiilor de urmat pentru transformarea acestei situatii.
2. Decodaj al unei afectiuni sau al unei boli
Corpul fizic este oglinda lumii noastre emotionale si mentale. El incearca sa ne atraga atentia prin boli si afectiuni.
3. Abandon
Metoda unica si inedita care permite eliberarea si transformarea tensiunilor emotionale, mentale sau fizice.Veti descoperi utilitatea inconstienta a bolilor si mesajele pe care le contin fara sa fie nevoie sa recurgeti la analize si intelect
4. Dialog interior
Metoda concreta si practica ce permite contactarea si transformarea credintelor tenace care va mentin in aceleasi scenarii nesatisfacatoare si care va impiedica sa obtineti ceea ce va doriti.
5. Regresie constienta
Relaxare profunda dirijata avand ca scop descoperirea ratiunii dumneavoastra de a exista , scopul reincarnarii din aceasta viata si motivul pentru care v-ati ales parintii.

Program de lucru: luni- vineri orele 11,00- 19,00
Cabinet - InLIGHT CLUB - Strada Paraschiva Gherghel nr 14, sector. Cost 50 Ron/ consultatie.
Luminita Eugenia Baltaretu este primul practician certificat din Romania, format la cea mai mare scoala de dezvoltare personala din Quebec-Canada - “Asculta-ti corpul”. www.ecoutetoncorps.com

CONSULTATII INDIVIDUALE

Daniela Eugenia Oncioiu

Psihoterapeut cu formare in hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, pregatire continua in Gestal terapie, in hipnoanaliza si terapie cognitiv comportamentala.

Pentru programari consultatii si informatii puteti sa ma contactati la 0722 575 136, sau adresa de e-mail danaoncioiu@yahoo.com .

Pentru parinti: seminarii adresate intelegerii sentimentelor, nevoilor, emotiilor, dorintelor copiiilor. Cum le ascultam, cum raspundem la ele, cum le vorbim copiiilor ca ei sa ne asculte. Despre complexul lui Oedip si Electra, despre joc, despre masturbarea la copil. Veti descoperi lucruri simple si frumoase, vom impartasi experiente, ganduri, temeri. Toate acestea intr-un limbaj foarte usor de inteles si usor de aplicat.

Pentru inscrieri si informatii la tel.0722 575 136 sau e-mail danaoncioiu@yahoo.com.

Daniela Eugenia Oncioiu


« Nu stiu cati oameni cunosc chinul de a nu se regasi pe ei insasi”- Giovanni Papini.

Nici eu nu stiu , dar sunt oameni care nu au sansa intr-o viata sa afle cine sunt, sa se intalneasca pe ei insisi si apoi sa evolueze. Sigur, Ego-ul se va grabi sa ofere un raspuns la toate acestea...

Eckhart Tolle vorbea de nevoia omului de a avea un sine complet. Cu cat sinele se simte mai incomplet cu atat tinde sa-si « adauge « lucruri din exterior. Sa se completeze. O ciocolata buna ne poate face sa ne simtim bine o ora - doua, o masina scumpa poate o saptamana - doua. Apoi incepe iar goana dupa ceva, orice - bani, haine, masini, excursii, sanatate, relatii, realizari, job-uri etc - ce ar putea sa ne completeze, sa umple golurile. Ca si cum am fi prizonierii momentul « parca lipseste ceva » tot timpul departe de pre-zen-t si mai ales departe de noi insine.

Ca sa putem opri acesta goana dupa himere, si sa putem preveni din suferinta care ne inconjoara adesea, este nevoie de a muta obiectivul din exterior catre interior. Este necesara auto- cunoasterea. Si ma refer aici la a intra in contact cu noi insine, la a ne cunoaste sentimentele, emotiile, nevoile reale, dorintele si apoi sa stim ce sa facem cu toate acestea. Cum sa relationam mai bine cu cei din jurul nostru. Cum facem sa ne simtim bine cu noi insine, fara sa adaugam lucruri inutile din exterior.

Ma numesc Daniela Eugenia Oncioiu, sunt psihoterapeut cu formare in hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana si acum aproape 10 ani, dupa un timp de 30 de ani in care am trait departe de mine insami, am inceput un proces de auto-cunoastere , apoi am continuat cu dezvoltare personala si cursuri de pregatire continua in Gestalt terapie, in hipnoanaliza si terapie cognitiv comportamentala. Imediat dupa terminarea liceului am absolvit Facultatea de Matematica, Universitatea Bucuresti, apoi o post-universitara profil management si mai tarziu Facultatea de Psihologie. Am lucrat multi ani la o companie internationala de telecomunicatii, timp in care cautam sa-mi adaug lucruri fara sa ating totusi multumirea, implinirea, pentru ca lipsea ceva. Asa a venit vemea intrebarilor : « Cine sunt eu ? Cat din ceea ce fac eu si sunt eu acum , ma reprezinta pe mine, Daniela Eugenia Oncioiu ? Care este sensul meu in viata ? » Nevoia de raspuns la aceste intrebari si multe altele, este cea care m-a orientat catre ceea ce sunt acum. Si daca de mult eram instrainata si de propria durere, acum durerea celor din jur nu-mi este nici straina si nici indiferenta.

Pentru programari consultatii si informatii puteti sa ma contactati la 0722 575 136, sau adresa de e-mail danaoncioiu@yahoo.com .

De asemenea, pe aceia dintre voi care aveti copii sau doriti sa deveniti parinti sau pur si simplu va doriti o relationare mai buna cu copiii, va invit la o serie de seminarii adresate intelegerii sentimentelor, nevoilor, emotiilor, dorintelor copiiilor. Cum le ascultam, cum raspundem la ele, cum le vorbim copiiilor ca ei sa ne asculte. Despre complexul lui Oedip si Electra, despre joc, despre masturbarea la copil. Veti descoperi lucruri simple si frumoase, vom impartasi experiente, ganduri, temeri. Toate acestea intr-un limbaj foarte usor de inteles si usor de aplicat.

Personal am renuntat la obiectivul de mama ideala, preferand sa fiu o mama atenta la ceea ce are nevoie copilul meu, sa-l intalnesc asa cum este el si nu cum mi-as dori eu sa fie, sa-l sustin si sa-l ajut sa « creasca », astfel ca in fata propriului examen de constiinta morala sa pot spune : da, sunt un parinte bun pentru copilul meu.

Va astept cu drag pentru inscrieri si informatii la tel.0722 575 136 sau e-mail danaoncioiu@yahoo.com.

1 Responses to PSIHOTERAPIE - CONSULTATII

  1. Athonitul Says:
  2. Mare scarba si curva ordinara aceasta Oncioiu...! Va face mult rau postarea pe aceasta pagina.Face cu interes prostitutie in Campulung...un cunoscut.

     

Trimiteți un comentariu