Four 4 InLIGHT !

Four  4  InLIGHT !

Bine ai venit!

Bine ai venit!

CONSULTATII INDIVIDUALE

Luminita Eugenia Baltaretu
Consiliere pentru dezvoltarea personala
CONSULTATII DISPONIBILE:

1. Consultatie globala
Identificarea rapida a cauzelor unei probleme prin descoperirea ranilor care sunt activate de aceste probleme si alfarea directiilor de urmat pentru transformarea acestei situatii.
2. Decodaj al unei afectiuni sau al unei boli
Corpul fizic este oglinda lumii noastre emotionale si mentale. El incearca sa ne atraga atentia prin boli si afectiuni.
3. Abandon
Metoda unica si inedita care permite eliberarea si transformarea tensiunilor emotionale, mentale sau fizice.Veti descoperi utilitatea inconstienta a bolilor si mesajele pe care le contin fara sa fie nevoie sa recurgeti la analize si intelect
4. Dialog interior
Metoda concreta si practica ce permite contactarea si transformarea credintelor tenace care va mentin in aceleasi scenarii nesatisfacatoare si care va impiedica sa obtineti ceea ce va doriti.
5. Regresie constienta
Relaxare profunda dirijata avand ca scop descoperirea ratiunii dumneavoastra de a exista , scopul reincarnarii din aceasta viata si motivul pentru care v-ati ales parintii.

Program de lucru: luni- vineri orele 11,00- 19,00
Cabinet - InLIGHT CLUB - Strada Paraschiva Gherghel nr 14, sector. Cost 50 Ron/ consultatie.
Luminita Eugenia Baltaretu este primul practician certificat din Romania, format la cea mai mare scoala de dezvoltare personala din Quebec-Canada - “Asculta-ti corpul”. www.ecoutetoncorps.com

CONSULTATII INDIVIDUALE

Daniela Eugenia Oncioiu

Psihoterapeut cu formare in hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, pregatire continua in Gestal terapie, in hipnoanaliza si terapie cognitiv comportamentala.

Pentru programari consultatii si informatii puteti sa ma contactati la 0722 575 136, sau adresa de e-mail danaoncioiu@yahoo.com .

Pentru parinti: seminarii adresate intelegerii sentimentelor, nevoilor, emotiilor, dorintelor copiiilor. Cum le ascultam, cum raspundem la ele, cum le vorbim copiiilor ca ei sa ne asculte. Despre complexul lui Oedip si Electra, despre joc, despre masturbarea la copil. Veti descoperi lucruri simple si frumoase, vom impartasi experiente, ganduri, temeri. Toate acestea intr-un limbaj foarte usor de inteles si usor de aplicat.

Pentru inscrieri si informatii la tel.0722 575 136 sau e-mail danaoncioiu@yahoo.com.

Miercuri 21 aprilie intre orele 18.30-21.00, Luminita Baltaretu si Clara Toma te invita la Salon Inlight (str. Parashiva Gerghel nr. 14) la un workshop intensiv de recunoastere si decodificare a mesajelor pe care corpul tau ti le transmite pentru ca tu sa restabilesti echilibrul in acele domenii ale existentei tale unde acesta s-a pierdut.

Bazat pe exercitii practice din metoda ,,Asculta-ti corpul!” creata de Lise Bourbeau si din metoda ESPERE creata de Jacques Salome, acest workshop isi propune sa abordeze mesajele corpului din doua perspective complementare.

Obiectivul propus de cele doua moderatoare este acela ca prin exercitiile ce vor avea loc fiecare participant sa-si poata inita ori finaliza (in functie de ritmul specific al fiecaruia) un proces de ascultare activa si eficienta a mesajului-alerta transmis de corp, de pilda: printr-o boala, o alergie, un accident, o stare de disconfort ori de epuizare si de a restabili contactul cu energia starii de bine si de armonie interioara.

Pentru eficienta exercitiilor, grupul va fi restrans la 25 de persoane iar locurile vor fi ocupate in ordinea inscrierilor. Pretul workshop-ului este de 60 lei /persoana.
Inscrieri la: 0747085371 - Clara si/sau la 0726136664 - Luminita.
E-mail: clara_ascendent@yahoo.com si/sau luminitabaltaretu@yahoo.com.

Despre moderatoarele workshop-ului:

CLARA TOMA - licentiata in comunicare, formare in metoda ESPERE creata de Jacques Salome, practician al metodei, in procedura de acreditare de catre centrul ADRES PARIS, masterand in Psihologia si psihoterapia cuplului si familiei, autoar a numeroase carti si articole in domeniul comunicarii si al dezvoltarii personale publicate in reviste si site-uri de specialitate, moderator de grupuri de dezvoltare personala si autocunoastere, organizator de evenimente de dezvoltare personala (vezi detalii despre carti publicate si/sau moderare grupuri pe www.edituraascendent.ro, www.inlight.tk)




LUMINITA EUGENIA BALTARETU este primul practician din Romania format la cea mai mare scoala de dezvoltare personala din Quebec - Canada - „Asculta-ti corpul”.

|

Probabil ca te-ai plictisit de cursuri, ateliere, seminarii care te invita sa vii si sa rezolvi probleme ale existentei tale. Si eu la fel !

Cred ca punem un accent prea grav si investim nejustificat de mult doar in ,,a rezolva probleme” , in a ,,repara relatii stricate”, in a “descoperi disfunctii”, “in a gestiona crize”...

Ce-ar fi daca am schimba un pic perspectiva si am indrazni sa participam la viata noastra asa cum participi la un joc? Ce-ar fi daca ne-am focalize energia si mai ales privirea catre a descoperi care ne sunt dorintele cele mai fecunde, visele cele mai colorate si am incepe mai intai sa le desenam, sa le descriem in cuvinte, sa vedem cu arata, api am incepe sadesenam, posibile alei catre ele?

Ce-ar fi daca am incepe sa ne spunem povestea de viata incepand-o nu cu clasicul si implacabilul “a fost odata ca niciodata” ci cu un creativ…”va fi odata ca niciodata”?!

Ce-ar fi daca nu ne-am mai defini prin problemele si limitele noastre ci ne-am deschide pentru o noua viziune-aceea a noastra,cei care ne visam sa devenim, chiar daca aceasta imagine a devenirii noastre e una fooooooarte indepartata de ceea ce se intampla sa fim acum?

Ce-ar fi daca am renunta la a cauta cai care ne indeparteaza de nefericire, neajunsuri, esecuri si stress si am incepe sa invatam sa fim cautatori de frumusete, de potentialitati, de taramuri neexplorate, de comori negasite inca?

Ce-ar fi daca am indrazni, macar o data, asa, in joaca, sa jucam rolul Artistului care isi desavarseste cu Pasiune, Opera? Ce-ar fi, daca, indiferent ce am invatat sa facem pana acum, am alege sa ne redesenam Viata cu alte culori ori macar in alte nuante?

Eu iti propun sa ne jucam impreuna acest joc din care nimeni nu va pierde si fiecare poate castiga… Invitatia este a mea, alegerea este a Ta…

In fiecare joi a fiecarei saptamani incepand cu 22 aprilie, te-astept la Club Inlight (str. Paraschiva Gherghel), ca seara, intre 18.30 si 21.00, sa (re)invatam impreuna (interactiv, in relaxare si cu zambetul pe buze, prin exercitii variate, de practica ori teorie, simple sau sofisticate, de dinainte pregatite sau de momentul acela inspirate) sa descoperim cu ce culori ne-ar place sa ne vedem propria Viata, si-apoi…sa ne-o si desenam, asa cum ne-o dorim, fiecare in parte!

Biletul de intrare pentru acest joc te costa 50 lei.

De vrei sa te inscrii, da-mi te rog un telefon la numarul 0747085371 sau un e-mail la: clara_ascendent@yahoo.com. Daca doresti sa afli ceva despre mine, iti spun asa: Sunt ceea ce devin in fiecare clipa si devin ceea ce sunt, redesenandu-mi Viata, in fiecare clipa…

Daca doresti sa afli inca ceva, te invit sa vizitezi si: www.edituraascendent.ro, www.inlight.tk, www.exprimari.ro, www.claradesign.exprimari.ro (site disponibil incepand cu 1 mai ).

Te-astept cu drag!

Clara

|