Four 4 InLIGHT !

Four  4  InLIGHT !

Bine ai venit!

Bine ai venit!

CONSULTATII INDIVIDUALE

Luminita Eugenia Baltaretu
Consiliere pentru dezvoltarea personala
CONSULTATII DISPONIBILE:

1. Consultatie globala
Identificarea rapida a cauzelor unei probleme prin descoperirea ranilor care sunt activate de aceste probleme si alfarea directiilor de urmat pentru transformarea acestei situatii.
2. Decodaj al unei afectiuni sau al unei boli
Corpul fizic este oglinda lumii noastre emotionale si mentale. El incearca sa ne atraga atentia prin boli si afectiuni.
3. Abandon
Metoda unica si inedita care permite eliberarea si transformarea tensiunilor emotionale, mentale sau fizice.Veti descoperi utilitatea inconstienta a bolilor si mesajele pe care le contin fara sa fie nevoie sa recurgeti la analize si intelect
4. Dialog interior
Metoda concreta si practica ce permite contactarea si transformarea credintelor tenace care va mentin in aceleasi scenarii nesatisfacatoare si care va impiedica sa obtineti ceea ce va doriti.
5. Regresie constienta
Relaxare profunda dirijata avand ca scop descoperirea ratiunii dumneavoastra de a exista , scopul reincarnarii din aceasta viata si motivul pentru care v-ati ales parintii.

Program de lucru: luni- vineri orele 11,00- 19,00
Cabinet - InLIGHT CLUB - Strada Paraschiva Gherghel nr 14, sector. Cost 50 Ron/ consultatie.
Luminita Eugenia Baltaretu este primul practician certificat din Romania, format la cea mai mare scoala de dezvoltare personala din Quebec-Canada - “Asculta-ti corpul”. www.ecoutetoncorps.com

CONSULTATII INDIVIDUALE

Daniela Eugenia Oncioiu

Psihoterapeut cu formare in hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, pregatire continua in Gestal terapie, in hipnoanaliza si terapie cognitiv comportamentala.

Pentru programari consultatii si informatii puteti sa ma contactati la 0722 575 136, sau adresa de e-mail danaoncioiu@yahoo.com .

Pentru parinti: seminarii adresate intelegerii sentimentelor, nevoilor, emotiilor, dorintelor copiiilor. Cum le ascultam, cum raspundem la ele, cum le vorbim copiiilor ca ei sa ne asculte. Despre complexul lui Oedip si Electra, despre joc, despre masturbarea la copil. Veti descoperi lucruri simple si frumoase, vom impartasi experiente, ganduri, temeri. Toate acestea intr-un limbaj foarte usor de inteles si usor de aplicat.

Pentru inscrieri si informatii la tel.0722 575 136 sau e-mail danaoncioiu@yahoo.com.

Va asteptam cu informatii si surprize pe www.saloninlight.ro

|

Click pe afise pentru detalii! Va asteptam!











|

Miercuri 21 aprilie intre orele 18.30-21.00, Luminita Baltaretu si Clara Toma te invita la Salon Inlight (str. Parashiva Gerghel nr. 14) la un workshop intensiv de recunoastere si decodificare a mesajelor pe care corpul tau ti le transmite pentru ca tu sa restabilesti echilibrul in acele domenii ale existentei tale unde acesta s-a pierdut.

Bazat pe exercitii practice din metoda ,,Asculta-ti corpul!” creata de Lise Bourbeau si din metoda ESPERE creata de Jacques Salome, acest workshop isi propune sa abordeze mesajele corpului din doua perspective complementare.

Obiectivul propus de cele doua moderatoare este acela ca prin exercitiile ce vor avea loc fiecare participant sa-si poata inita ori finaliza (in functie de ritmul specific al fiecaruia) un proces de ascultare activa si eficienta a mesajului-alerta transmis de corp, de pilda: printr-o boala, o alergie, un accident, o stare de disconfort ori de epuizare si de a restabili contactul cu energia starii de bine si de armonie interioara.

Pentru eficienta exercitiilor, grupul va fi restrans la 25 de persoane iar locurile vor fi ocupate in ordinea inscrierilor. Pretul workshop-ului este de 60 lei /persoana.
Inscrieri la: 0747085371 - Clara si/sau la 0726136664 - Luminita.
E-mail: clara_ascendent@yahoo.com si/sau luminitabaltaretu@yahoo.com.

Despre moderatoarele workshop-ului:

CLARA TOMA - licentiata in comunicare, formare in metoda ESPERE creata de Jacques Salome, practician al metodei, in procedura de acreditare de catre centrul ADRES PARIS, masterand in Psihologia si psihoterapia cuplului si familiei, autoar a numeroase carti si articole in domeniul comunicarii si al dezvoltarii personale publicate in reviste si site-uri de specialitate, moderator de grupuri de dezvoltare personala si autocunoastere, organizator de evenimente de dezvoltare personala (vezi detalii despre carti publicate si/sau moderare grupuri pe www.edituraascendent.ro, www.inlight.tk)




LUMINITA EUGENIA BALTARETU este primul practician din Romania format la cea mai mare scoala de dezvoltare personala din Quebec - Canada - „Asculta-ti corpul”.

|

Probabil ca te-ai plictisit de cursuri, ateliere, seminarii care te invita sa vii si sa rezolvi probleme ale existentei tale. Si eu la fel !

Cred ca punem un accent prea grav si investim nejustificat de mult doar in ,,a rezolva probleme” , in a ,,repara relatii stricate”, in a “descoperi disfunctii”, “in a gestiona crize”...

Ce-ar fi daca am schimba un pic perspectiva si am indrazni sa participam la viata noastra asa cum participi la un joc? Ce-ar fi daca ne-am focalize energia si mai ales privirea catre a descoperi care ne sunt dorintele cele mai fecunde, visele cele mai colorate si am incepe mai intai sa le desenam, sa le descriem in cuvinte, sa vedem cu arata, api am incepe sadesenam, posibile alei catre ele?

Ce-ar fi daca am incepe sa ne spunem povestea de viata incepand-o nu cu clasicul si implacabilul “a fost odata ca niciodata” ci cu un creativ…”va fi odata ca niciodata”?!

Ce-ar fi daca nu ne-am mai defini prin problemele si limitele noastre ci ne-am deschide pentru o noua viziune-aceea a noastra,cei care ne visam sa devenim, chiar daca aceasta imagine a devenirii noastre e una fooooooarte indepartata de ceea ce se intampla sa fim acum?

Ce-ar fi daca am renunta la a cauta cai care ne indeparteaza de nefericire, neajunsuri, esecuri si stress si am incepe sa invatam sa fim cautatori de frumusete, de potentialitati, de taramuri neexplorate, de comori negasite inca?

Ce-ar fi daca am indrazni, macar o data, asa, in joaca, sa jucam rolul Artistului care isi desavarseste cu Pasiune, Opera? Ce-ar fi, daca, indiferent ce am invatat sa facem pana acum, am alege sa ne redesenam Viata cu alte culori ori macar in alte nuante?

Eu iti propun sa ne jucam impreuna acest joc din care nimeni nu va pierde si fiecare poate castiga… Invitatia este a mea, alegerea este a Ta…

In fiecare joi a fiecarei saptamani incepand cu 22 aprilie, te-astept la Club Inlight (str. Paraschiva Gherghel), ca seara, intre 18.30 si 21.00, sa (re)invatam impreuna (interactiv, in relaxare si cu zambetul pe buze, prin exercitii variate, de practica ori teorie, simple sau sofisticate, de dinainte pregatite sau de momentul acela inspirate) sa descoperim cu ce culori ne-ar place sa ne vedem propria Viata, si-apoi…sa ne-o si desenam, asa cum ne-o dorim, fiecare in parte!

Biletul de intrare pentru acest joc te costa 50 lei.

De vrei sa te inscrii, da-mi te rog un telefon la numarul 0747085371 sau un e-mail la: clara_ascendent@yahoo.com. Daca doresti sa afli ceva despre mine, iti spun asa: Sunt ceea ce devin in fiecare clipa si devin ceea ce sunt, redesenandu-mi Viata, in fiecare clipa…

Daca doresti sa afli inca ceva, te invit sa vizitezi si: www.edituraascendent.ro, www.inlight.tk, www.exprimari.ro, www.claradesign.exprimari.ro (site disponibil incepand cu 1 mai ).

Te-astept cu drag!

Clara

|

Suntem cu totii fiinte creatoare, dar inainte de a ne putea manifesta bucuria, pacea, sanatatea, realizarea visurilor si aspiratiilor, avem nevoie sa devenim constienti de ceea ce se intampla in noi la nivel fizic, emotional si mental. Cu ajutorul a numeroase exercitii, veti intelege de ce aceleasi situatii sau experiente dezagreabile revin fara incetare in viata voastra. Se va contura un tablou clarificator care va va da posibilitatea de a putea transforma lucrurile care pareau inainte imposibile.


Calendarul si temele atelierelor:


8-9 mai 2010 – Asculta-ti corpul

Un atelier pentru a descoperi si transforma:

-Convingerile non-benefice care va conduc viata.

-Modelul de iubire pe care l-ati integrat si care va atrage aceleasi relatii nesatisfacatoare.

-Emotiile , exprimandu-le intr-o maniera benefica voua.

-Iubirea incarcata de frica versus iubirea eliberatoare.

-Notiunea de responsabilitate, care va va ajuta sa va simtiti mai putin vinovati fata de ceilalti.


10-11 mai 2010- Cum gestionam furia .

Acest atelier va va permite sa descoperiti de ce va infuriati impotriva voua insiva, impotriva celorlalti sau chiar impotriva unor evenimente sau situatii de viata.Veti invata cum sa va conservati energia pentru a crea ceea ce va doriti in viata, in loc sa o risipiti in furii inutile. In plus veti descoperi ca anumite furii pot fi constructive si va pot da energia pentru a trece la actiune.

-De unde vine furia si de ce traim aceasta emotie ?

-Diferenta intre furie, agresivitate si violenta.

-Consecintele benefice sau non –benefice ale furiei.

-A ne cunoaste in functie de reactia noastra in anumite situatii.

-Cum sa ajungem sa ne gestionam furia , fara a ne controla.


13-14 mai 2010- Cum ne eliberam de sentimentul de vinovatie.

Sentimentul de vinovatie are intotdeauna un efect devastator asupra noua insine. Multumita acestui atelier veti afla modalitati concrete si eficace de a va elibera de vinovatie, descoperind de ce notiunile de responsabilitate si angajament sunt cheile pentru a va regasi propriul spatiu vital si a-l respecta si pe al celorlalti.

-De unde vine vinovatia si de ce este atat de prezenta in societatea noastra ?

-Sa descoperim diferenta intre responsabilitate si angajament si sa vedem avantajele .

-De ce este atat de greu sa devii o persoana responsabila ?

-Descoperirea metodelor concrete si eficiente pentru a te elibera de sentimentul de vinovatie.


15-16 mai 2010- Despre a ne abandona.

Cu viata trepidanta pe care o traim (emotii, indoieli, suferinte...) a devenit imperios necesar sa stim sa renuntam, pentru a diminua stresul cotidian. Acest atelier este alcatuit astfel incat sa va invete aceasta tehnica de a te abandona, foarte apreciata de toti cei care o practica.

-Cum sa gestionezi mai bine o situatie dificila.

-A te abandona- o tehnica simpla si eficienta de aplicat in viata cotidiana.

-Cum sa ii ajuti pe ceilalti urmare acestei tehnici.

-Cum sa dezvoltam observatorul din noi.

-Cum sa resimtim si sa ne dirijam mentalul, in loc sa ne lasam controlati de acesta.


Sustinatoarea atelierelor- Francoise Reeve

Durata fiecarui atelier este de doua zile –intre orele 9,00- 18,00. Costul unui atelier este de 275 Euro. Locatia- InLight – strada Paraschiva Gherghel nr. 14, sector 1, Bucuresti, vis-avis de Pta Domenii. Pentru inscrieri si detalii – Clara Toma tel- 0747085371

Pentru cupluri, de data asta. Ne vedem miercuri la ora 18.00 cu voi 2 pentru o seara cu si despre iubire. Si cu noi 3, gata de a experimenta si premia iubirea impreuna cu voi:

-Clara Toma - metoda "Espere"
-Luminita Baltaretu - "Asculta-ti corpul!"
-Andreea Mihaela Stan - "New Love - Noua Iubire"

CLick pe afis pentru detalii!

Bine ai venit!

Un Salon de Frumusete Interioara pentru tine in centrul Bucurestiului, zona Piata Domenii. In fiecare seara se petrece ceva minunat... cu TINE! Cursuri de dezvoltare personala, intalniri in care vorbim despre noi, si despre tine, ateliere, formari, seminarii, psihoterapie si orice altceva bun de impartasit si de invatat. O scoala pentru adulti cu discipline care ne pregatesc pentru vremurile schimbarilor prin care trecem.

Urmareste mai jos programele noastre si alege-ti cursul care te atrage cel mai mult. Unul dintre ele sau mai multe sigur sunt potrivite pentru tine! Inscrie-te si rezerva-ti loc.

Te asteptam la InLIGHT CLUB ! Be InLight!


|

Daniela Eugenia Oncioiu


« Nu stiu cati oameni cunosc chinul de a nu se regasi pe ei insasi”- Giovanni Papini.

Nici eu nu stiu , dar sunt oameni care nu au sansa intr-o viata sa afle cine sunt, sa se intalneasca pe ei insisi si apoi sa evolueze. Sigur, Ego-ul se va grabi sa ofere un raspuns la toate acestea...

Eckhart Tolle vorbea de nevoia omului de a avea un sine complet. Cu cat sinele se simte mai incomplet cu atat tinde sa-si « adauge « lucruri din exterior. Sa se completeze. O ciocolata buna ne poate face sa ne simtim bine o ora - doua, o masina scumpa poate o saptamana - doua. Apoi incepe iar goana dupa ceva, orice - bani, haine, masini, excursii, sanatate, relatii, realizari, job-uri etc - ce ar putea sa ne completeze, sa umple golurile. Ca si cum am fi prizonierii momentul « parca lipseste ceva » tot timpul departe de pre-zen-t si mai ales departe de noi insine.

Ca sa putem opri acesta goana dupa himere, si sa putem preveni din suferinta care ne inconjoara adesea, este nevoie de a muta obiectivul din exterior catre interior. Este necesara auto- cunoasterea. Si ma refer aici la a intra in contact cu noi insine, la a ne cunoaste sentimentele, emotiile, nevoile reale, dorintele si apoi sa stim ce sa facem cu toate acestea. Cum sa relationam mai bine cu cei din jurul nostru. Cum facem sa ne simtim bine cu noi insine, fara sa adaugam lucruri inutile din exterior.

Ma numesc Daniela Eugenia Oncioiu, sunt psihoterapeut cu formare in hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana si acum aproape 10 ani, dupa un timp de 30 de ani in care am trait departe de mine insami, am inceput un proces de auto-cunoastere , apoi am continuat cu dezvoltare personala si cursuri de pregatire continua in Gestalt terapie, in hipnoanaliza si terapie cognitiv comportamentala. Imediat dupa terminarea liceului am absolvit Facultatea de Matematica, Universitatea Bucuresti, apoi o post-universitara profil management si mai tarziu Facultatea de Psihologie. Am lucrat multi ani la o companie internationala de telecomunicatii, timp in care cautam sa-mi adaug lucruri fara sa ating totusi multumirea, implinirea, pentru ca lipsea ceva. Asa a venit vemea intrebarilor : « Cine sunt eu ? Cat din ceea ce fac eu si sunt eu acum , ma reprezinta pe mine, Daniela Eugenia Oncioiu ? Care este sensul meu in viata ? » Nevoia de raspuns la aceste intrebari si multe altele, este cea care m-a orientat catre ceea ce sunt acum. Si daca de mult eram instrainata si de propria durere, acum durerea celor din jur nu-mi este nici straina si nici indiferenta.

Pentru programari consultatii si informatii puteti sa ma contactati la 0722 575 136, sau adresa de e-mail danaoncioiu@yahoo.com .

De asemenea, pe aceia dintre voi care aveti copii sau doriti sa deveniti parinti sau pur si simplu va doriti o relationare mai buna cu copiii, va invit la o serie de seminarii adresate intelegerii sentimentelor, nevoilor, emotiilor, dorintelor copiiilor. Cum le ascultam, cum raspundem la ele, cum le vorbim copiiilor ca ei sa ne asculte. Despre complexul lui Oedip si Electra, despre joc, despre masturbarea la copil. Veti descoperi lucruri simple si frumoase, vom impartasi experiente, ganduri, temeri. Toate acestea intr-un limbaj foarte usor de inteles si usor de aplicat.

Personal am renuntat la obiectivul de mama ideala, preferand sa fiu o mama atenta la ceea ce are nevoie copilul meu, sa-l intalnesc asa cum este el si nu cum mi-as dori eu sa fie, sa-l sustin si sa-l ajut sa « creasca », astfel ca in fata propriului examen de constiinta morala sa pot spune : da, sunt un parinte bun pentru copilul meu.

Va astept cu drag pentru inscrieri si informatii la tel.0722 575 136 sau e-mail danaoncioiu@yahoo.com.

Motto: Daca dragoste nu e, atunci.. sa facem!

ANDREEA MIHAELA STAN practica meseria de Visatoare Profesionista (Professional Dreamer). "New Love" (www.nouaiubire.blogspot.com) este unul dintre proiectele majore la care lucreaza si se adreseaza tuturor celor care vor sa se reindragosteasca de oameni. "New Love" inseamna sa faci ce iubesti, sa iubesti ce faci. Sa salvezi lumea prin respiratia ta. Sa iubesti cu toata fiinta ta si sa te lasi iubit/iubita in egala masura.

La atelierele "New Love - Noua iubire" Andreea va invita sa experimentati impreuna o noua perspectiva a iubirii, iubirea neconditionata. Invatam sa facem dragoste cu ochii, cu privirea, cu gandul, de dimineata pana seara, pentru tot restul vietii. Nu dansam, nu facm rugaciuni, doar vorbim si experimentam iubire.

Andreea este jurnalist, arhitect, regizor. A adus in real vise frumoase indiferent ca ele au inceput ca proiecte de arhitectura sau amenajari interioare (www.atelierdesign.ro), carti sau emisiuni. Autoare a cartii de povesti inspirationale "Zana Norilor" (www.zananorilor.ro) si piesei de teatru pentru copii "Poveste mica de iarna pentru suflete mari", are un background important in media (12 ani realizator de emisiuni la Radio Contact - sub numele Andreea Ionescu, apoi la Radio Itsy Bitsy), si televiziune (Alpha TV si Prima TV). A urmat cursuri si formari in coaching si dezvoltare personala (NLP, AT) cu profesori romani, americani si canadieni. Este o visatoare de profesie iar atelierul ei de vise lucreaza neincetat.
Contact - tel: 0740077533, andreeaeaici@gmail.com.



LUMINITA EUGENIA BALTARETU este primul practician din Romania format la cea mai mare scoala de dezvoltare personala din Quebec - Canada - „Asculta-ti corpul” www.ecoutetoncorps.com.

-Cine sunt eu ca sa va vorbesc despre asta? Ma numesc Luminita Eugenia Baltaretu, am 45 de ani, sunt casatorita de 24 de ani si am doua fiice de 21 respectiv 17 ani, de care sunt foarte mandra. Timp de 17 ani am lucrat in domeniul comercial, iar acum 6 ani am inceput o afacere pe cont propriu, Clubul de frumusete "DeLights". Aceasta noua activitate a insemnat pentru mine o mare schimbare, o cotitura in relatia mea cu ceilalti dar mai ales cu mine insami. A fost momentul in care am inceput sa imi pun intrebari, sa urmez ateliere de dezvoltare personala, terapie de grup si individuala.

Am inteles ca aceste cursuri ii ajuta de fapt pe oameni sa isi gaseasca PROPRIILE raspunsuri. In anul 2006 am participat la primul seminar sustinut in Romania de Lise Bourbeau, intemeietoarea celei mai mari scoli de dezvoltare personala din Canada - "Asculta-ti Corpul". Am descoperit cat de MINUNAT este corpul nostru, cat este de DE INTELIGENT, capabil sa stie intocmai ceea ce are nevoie. Am stiut atunci ca acesta este drumul meu, astfel incat in 2008- 2009 am urmat in Canada si Franta cursurile acestei scoli. Va invit sa descoperim impreuna frumusetile INTERIOARE si EXTERIOARE ale CORPULUI NOSTRU. Sa le descoperim si mai ales sa incepem sa le RESPECTAM.

RESPECTA-TI CORPUL!

Corpul nostru ne invata cine suntem.
Daca intr-o anumita etapa a vietii noastre suntem grasi sau slabi, poate incercanati, daca avem ochii mari sau mici, o voce copilaroasa, glezne fine sau solduri puternice, mainile prea lungi sau picioarele prea scurte sau orice alte caractere fizice, totul are un sens. Corpul nostru ne vorbeste despre cine suntem dar mai ales despre ce rani vrem sa ascundem. Purtam o masca pentru a ne proteja si pentru a nu fi vazuti asa cum suntem deoarece ne temem ca indraznind sa fim noi insine vom pierde iubirea celorlalti. Rana de care suferim, deci masca pe care o purtam influenteaza felul in care vorbim, vocabularul folosit, alimentatia, bolile de care suferim. Va propun sa invatam impreune sa ne recunoastem propriile masti, precum si pe ale celorlalti. Sa vorbim despre comportamentele noi pe care le putem adopta pentru a ne vindeca suferintele, pentru a indrazni sa redevenim noi insine.

Teme:

1- Formarea ranilor si a mastilor

2-Masca Fugarului- rana de respingere

3- Masca Dependentului- rana de abandon.

4- Masca Masochistului- rana de umilire.

5- Masca Dominatorului- rana de tradare.

6- Masca Rigidului- rana de nedreptate.

7- Vindecarea ranilor si transformarea mastilor.

8- Regasirea individualitaii pe masura vindecarii ranilor.

9- Boli si afectiuni specifice diferitelor caractere.

Inscrieri si informatii la Luminita Baltaretu - tel 0766 519 738, e-mail: luminitabaltaretu@yahoo.com.


DANIELA IVANOV

-Am vrut de mica sa fiu jurnalista sau doctorita. La medicina n-am intrat si am ajuns la chimie. Dupa ’90, primul vis s-a implinit: am devenit jurnalista si timp de 10 ani am facut radio (Romantic FM), televiziune (ANTENA 1) si presa scrisa (Elle, Tabu, Psihologia azi, 2000 PLUS, Eve, Good Food, etc). In preajma anului 2000 am decis sa-mi completez studiile urmand cursurile postuniversitare la SNSPA, comunicare si relatii publice, acesta fiind contextul in care am abordat pentru prima oara notiunile teoretice legate de imagine si de comunicare. Prin 2002, pe fondul unor intamplari pesonale care mi-au adus multa suferinta, am inceput sa fiu din ce in ce mai preocupata de dezvoltarea personala, de abordari psihologice precum NLP, Analiza Tranzactionala sau Comunicare Relationla (ESPERE) si am decis sa urmez si Facultatea de Psihologie. Intalnirea mea cu psihosociologul francez Jacques Salome a fost un pilon important pe acest drum al renasterii, al altei deveniri, cea de consultanta in dezvoltarea personala. Astfel, dupa parcurgerea a numeroase etape, am ajuns sa lucrez cu cuvantul si cu oamenii, sa practic o profesie in care cuvantul e folosit in scop terapeutic. Printr-o alchimie personala, jurnalismul si medicina s-au intalnit intr-o formula proprie.

Tot ce am facut in ultimii ani m-a ajutat sa ajung mai aproape de mine insami, sa ma cunosc, sa inteleg ce pot schimba si ce nu, sa gandesc pozitiv, sa am relatii mai bune cu cei din jur, sa am rezultate mai bune, sa ma simt mai implinita. E putin, e mult? Nu stiu, sunt inca pe drum. Vreau ca pe acest drum sa construiesc si profesional si personal. In prezent vreau sa deschid si altora acest drum, asa cum Jacques Salome a facut-o pentru mine.

Experienta personala si cea profesionala mi-au demonstrat ca majoritatea femeilor se confrunta cu acelasi gen de probleme: relatii defectuoase (in familie sau in afara ei, cu sine si cu ceilalti), probleme de comunicare, lipsa iubirii de sine, situatii dificile de viata, etc. Sunt convinsa ca toate ne dorim sa stim sa gestionam cat mai bine problemele si sa traim cat mai multa bucurie in viata noastra. Se poate! Va propun sa participati la un grup de dezvoltare personala.Sa va daruiti doua ore pe sptamana, intr-o seara intre orele 19.00 si 21.00, in care sa ne intalnim si sa vorbim despre problemele noastre de viata. Sa impartasim experiente, sentimente, sa radem, sa plangem si astfel sa ne sprijinim reciproc in intelegerea misterelor vietii! Grupul este format din 10 persoane. Functionarea grupului se bazeaza pe anumite reguli. Pentru detalii si intrebari va astept mesajele pe adresa divagrup09@gmail.com.

Arta Feminitatii Orientale - Fitness Oriental


Arta Feminitatii Orientale isi are originile in Orientul Mijlociu, mai precis din Egipt si descrie acea arta veche de 1001 ani, care ne contureaza corpul cu senzualitate, accentuand feminitatea si gratia.

Arta Feminitatii Orientale este o forma de exercitiu care se concentreaza pe postura, aliniere si coordonare si ajuta la dezvoltarea tariei, gratiei si confidentei, aducand armonie corpului; este un dans de har, demnitate şi de vitalitate în acţiune, unde se pun in miscare diferite grupe de muschi in mod individual, nu numai muschii stomacului.

Indiferent daca doriti sa va initiati in Arta Feminitatii Orientale pentru a va accentua gratia si feminitatea, sau ati ales-o ca forma de exercitiu, veti descoperi ca aduce confort si bucurie sufetului si de ce nu, cuplului.

Cateva cuvinte despre Laura:

In cei 15 ani pe care i-a petrecut in Orientul Mijlociu si Egipt, Laura a avut privilegiul sa studieze folclorul arab cu artisti consacrati, printre care: Gaby Shiba, Hassan Afifi, Olfat Hassan & Samasa. A colaborat cu ART & Televiziunea din Cairo pentru diferite seriale, Emisiuni TV & videoclipuri; a instruit si a creat coregrafie pentru diferite grupuri de dansatori.

Desi cariera Laurei s-a indreptat catre o cu totul alta directie, pasiunea pentru Arta Feminitatii Orientale a ramas si a determinat-o sa dedice o mica parte din timpul sau, acestor ateliere de fitness oriental.

Detalii

Program:

Martea si Vinerea de la 19.30 la 21

Nivel incepatori

Atelierele introductive incep cu: Istoria Artei Feminitatii Orientale, tehnici de incalzire,postura,

miscari de baza, tehnici de baza, terminologii, ascultarea muzicii si definirea timpilor / batailor.

Nivel incepatori - avansati

Dupa ce ati parcurs si stapaniti nivelul de incepatori, continuati cu nivelul incepatori – avansati, care se concentreaza pe: postura, miscari ale bratelor si mainilor, combinatii de miscari si tranzitii line, expresie, ritmuri orientale de baza, manuirea voalului.

Nivel avansati

La acest nivel, vom trece la rafinarea si stratificarea tehnicilor, vom pune accent pe coreografie, improvizatie, expresie si prezentare si vom introduce ritmuri orientale mai sofisticate.

Atelierul de Fitness Oriental este adaptat nevoilor specifice pe care le aveti (fitness, ardere grasimi, dans).

* Este important sa aveti haine confortabile, ca cele pentru Aerobics si incaltaminte usoara (tenisi, balerini).

Preturi si oferte

Abonament lunar (8 sedinte recuperabile) - 200 Lei

Doua persoane care decid sa vina impreuna: – 160 Lei/persoana

Pentru fiecare persoana recomandata care se inscrie, primiti un cupon, care poate fi folosit la achizitionarea unei esarfe sau ca discount la urmatorul abonament.

O ora de curs, fara abonament – 30 Lei

CLARA TOMA: Drumul catre ceilalti trece prin noi insine !

Motto: (Re)intalneste-te cu Tine inainte sa vrei sa-l intalnesti pe Celalalt.

In aceasta calatorie catre Tine vei afla lucruri pe care poate le stii deja dar nu stii ce sa faci cu ele, vei afla lucruri noi, ce te vor face sa cresti si sa zambesti din nou, vei obosi sau iti vei accelera ritmul, vei renunta la drum sau poate doar la cateva bagaje inutile…Cine stie? Orice calatorie este un prilej de nebanuite surprize! Citeste despre “itinerariu” si ce iti ofera el, da-ti un mic ragaz de a-ti raspunde daca ai timpul, dorinta, nevoia,energia de a incepe aceasta calatorie! Daca raspunsul este afirmativ, atunci rezerva-ti un bilet si lasa-te calauzit !
TEME:

-Exista o altfel de gramatica, in care verbul “a comunica” se conjuga la diateza…reflexiv-relationala : Eu Ma Comunic, Tu Te Comunici, Ei (ele) Se Comunica… Ti-ar placea sa-ti rescrii Viata dupa regulile unei gramatici dedicate Vietii ?
-
Iubiri posibile, relatii imposibile. Relatii posibile, iubiri imposibile. Si mai este o varianta, ce ne pare tuturor aproape imposibila! Ti-ai dori sa inveti cum sa o faci posibila?
-
Esti parinte si vrei tot ce-i mai bun pentru copilul pe care il ai. Dar stii oare ca nu poti da (doar) ce e bun copilului pe care il ai pana nu (re)cunosti tot ce a primit copilul care ai fost? E o intalnire emotionanta, profunda si fecunda aceea dintre copilul tau, copilul care ai fost si adultul care esti. Ti-ar placea sa te pregatesti pentru aceasta intalnire ?
-Simtim adesea ca ne-am pierdut odata cu cine ori cu ce ne era atat de drag. Ne mai putem gasi pe noi vreodata si din mii de bucatele raspandite in atatea pierderi sa ne putem (re)alcatui intr-un Intreg? Raspunsul este: da. Incerci si tu sa faci primul pas in cautarea Ta?

-“Tot ceea ce nu poate fi spus in cuvinte, poate fi strigat cu ajutorul trupului nostru” - J. Salome. Ai curiozitatea sa afli “misterele” niciodata rostite dar care totusi se “rostesc” prin tacerea surda a unei depresii, prin racnetele unei furii, prin linistea perfida a unei boli care nu doare, prin febra spontana si acuta iscata inainte de culcare, printr-o raceala nefireasca pe o temperature excesiv de mare, printr-un genunchi luxat cu doar o zi-nainte de o mare sarbatoare?
-Stiai ca…poti invata sa fii (alternativ ori simultan) Ghid si Calator, Discipol si Maestru, pe drumul vietii tale profesionale? Iti surade aceasta provocare?
-Eu, daruind, imi fac mie un dar frumos. Si-n felul acesta, eu voi “risipi” din timpul meu, o ora, poate doua, cu voi, cei care stiti deja, sau care veti afla ca nici un dar nu poti primi cu-adevarat pana nu ai cerut si pana nu ai refuzat, ca nimeni nu iti poate nimic darui daca Tu iti refuzi tie dreptul de-a primi, ca nimeni nu te poate obliga sa iei cu sila un dar ce nu e pe dorinta ori pe nevoia ta, ca Darul are-n el o taina sfanta al carei inteles se lasa descifrat abia in clipa in care ai invatat sa dai si sa primesti neconditionat. Acesta este un cadou pe care il ofer oricui il va primi… Va astept cu drag!

Clara Toma
· licentiata in comunicare, specializarea comunicare nonverbala
· formare in metoda ESPERE ( creata de psihosociologul Jacques Salome), practician ESPERE in curs de supervizare de Centrul ADRES Paris
· alte cursuri de formare/dezvoltare personala: NLP, AT
· masterand specializarea “Psihologia Cuplului si Familiei”
· autoare a cartii “Comunicarea nonverbala sau adevarul de dincolo de cuvinte” si a multor articole de comunicare publicate in site-uri si reviste de specialitate;
· editor/manager al Editurii Ascendent : www.edituraascendent.ro
Contact: clara_ascendent@yahoo.com, tel: 0747085371











Vineri 18 septembrie totul a inceput sa se lumineze chiar inainte de ora 19.00 cand au sosit primii invitati la InLight Club, si, pe masura ce intrau cresteau atat luminozitatea cat si claritatea imaginii.

Sala a fost plina si ne-am bucurat impreuna de privirile, atentia si vorbele frumoase ale celor prezenti la o inaugurare calda. Asa a fost pentru noi, cele ce am vorbit si invitat audienta catre intalnirile noastre in care propunem celor din jur sa experimentam impreuna moduri noi si diferite de a face fericire.

Va multumim frumos tuturor celor ce ati venit, de aproape sau departe, celor ce ne-ati ajutat sa punem totul la punct si mai ales celor ce ne-ati tinut de mana sa ajungem aici.
De saptamana aceasta incepem Seminariile, puteti vedea mai jos programul primelor cursuri.

Clara Toma va asteapta joia aceasta la primul seminar de Comunicare Relationala cu metoda Espere, 24 septembrie 2009 intre orele 18-20.

Va asteptam sa raspandim impreuna lumina la InLIGHT CLUB (str. Paraschiva Gherghel nr. 14, vis-a-vis de Piata Domenii) in fiecare seara! Be inlight!



|


Bine te-am gasit!
Cu mare bucurie te invitam la deschiderea Salonului de frumusete interioara InLIGHT CLUB! Un spatiu destinat gandurilor si emotiilor tale. In fiecare seara vei avea parte de o lectie... noua! "Noua" deci... si pentru noi, nu doar pentru tine.

In fiecare zi, de luni pana vineri iti propunem un alt gen de reintalnire cu tine. Lunea e "New Love", martea "Respecta-ti Corpul", miercurea "Diva Group", joia - "Metoda Espere" iar vineri.... ce-o fi! O sala mica dar cocheta te asteapta in fiecare seara sa interactionezi cu... tine insuti.

Te asteptam vineri, 18 septembrie 2009 la ora 19.00 la inaugurarea InLIGHT CLUB ! Te intampinam cu nuci, vin rosu si multe alte surprize. Vei afla programul seminariilor de toamna-iarna pe care ti l-au pregatit Luminita, Andreea, Daniela si Clara, dar si posibilitatile pe care Salonul le ofera celor care vor sa sustina si sa promoveze alte idei luminoase.

Pentru ca frumusetea este peste tot! Afara si inauntru! Schimba-ti coafura, pastreaza-ti frumusetea!

Adresa la care te asteptam este: str. Paraschiva Gherghel nr. 14 (vis-a-vis de Piata Domenii). Pentru ca avem doar 40 de locuri, te rugam sa ne confirmi la oricare nr. de tel.: 0740 077 533 - Andreea, sau 0766 519 738 - Luminita.

Abia asteptam sa ne intalnim cu TINE! Be InLight!