Four 4 InLIGHT !

Four  4  InLIGHT !

Bine ai venit!

Bine ai venit!

CONSULTATII INDIVIDUALE

Luminita Eugenia Baltaretu
Consiliere pentru dezvoltarea personala
CONSULTATII DISPONIBILE:

1. Consultatie globala
Identificarea rapida a cauzelor unei probleme prin descoperirea ranilor care sunt activate de aceste probleme si alfarea directiilor de urmat pentru transformarea acestei situatii.
2. Decodaj al unei afectiuni sau al unei boli
Corpul fizic este oglinda lumii noastre emotionale si mentale. El incearca sa ne atraga atentia prin boli si afectiuni.
3. Abandon
Metoda unica si inedita care permite eliberarea si transformarea tensiunilor emotionale, mentale sau fizice.Veti descoperi utilitatea inconstienta a bolilor si mesajele pe care le contin fara sa fie nevoie sa recurgeti la analize si intelect
4. Dialog interior
Metoda concreta si practica ce permite contactarea si transformarea credintelor tenace care va mentin in aceleasi scenarii nesatisfacatoare si care va impiedica sa obtineti ceea ce va doriti.
5. Regresie constienta
Relaxare profunda dirijata avand ca scop descoperirea ratiunii dumneavoastra de a exista , scopul reincarnarii din aceasta viata si motivul pentru care v-ati ales parintii.

Program de lucru: luni- vineri orele 11,00- 19,00
Cabinet - InLIGHT CLUB - Strada Paraschiva Gherghel nr 14, sector. Cost 50 Ron/ consultatie.
Luminita Eugenia Baltaretu este primul practician certificat din Romania, format la cea mai mare scoala de dezvoltare personala din Quebec-Canada - “Asculta-ti corpul”. www.ecoutetoncorps.com

CONSULTATII INDIVIDUALE

Daniela Eugenia Oncioiu

Psihoterapeut cu formare in hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, pregatire continua in Gestal terapie, in hipnoanaliza si terapie cognitiv comportamentala.

Pentru programari consultatii si informatii puteti sa ma contactati la 0722 575 136, sau adresa de e-mail danaoncioiu@yahoo.com .

Pentru parinti: seminarii adresate intelegerii sentimentelor, nevoilor, emotiilor, dorintelor copiiilor. Cum le ascultam, cum raspundem la ele, cum le vorbim copiiilor ca ei sa ne asculte. Despre complexul lui Oedip si Electra, despre joc, despre masturbarea la copil. Veti descoperi lucruri simple si frumoase, vom impartasi experiente, ganduri, temeri. Toate acestea intr-un limbaj foarte usor de inteles si usor de aplicat.

Pentru inscrieri si informatii la tel.0722 575 136 sau e-mail danaoncioiu@yahoo.com.


Bine te-am gasit!
Cu mare bucurie te invitam la deschiderea Salonului de frumusete interioara InLIGHT CLUB! Un spatiu destinat gandurilor si emotiilor tale. In fiecare seara vei avea parte de o lectie... noua! "Noua" deci... si pentru noi, nu doar pentru tine.

In fiecare zi, de luni pana vineri iti propunem un alt gen de reintalnire cu tine. Lunea e "New Love", martea "Respecta-ti Corpul", miercurea "Diva Group", joia - "Metoda Espere" iar vineri.... ce-o fi! O sala mica dar cocheta te asteapta in fiecare seara sa interactionezi cu... tine insuti.

Te asteptam vineri, 18 septembrie 2009 la ora 19.00 la inaugurarea InLIGHT CLUB ! Te intampinam cu nuci, vin rosu si multe alte surprize. Vei afla programul seminariilor de toamna-iarna pe care ti l-au pregatit Luminita, Andreea, Daniela si Clara, dar si posibilitatile pe care Salonul le ofera celor care vor sa sustina si sa promoveze alte idei luminoase.

Pentru ca frumusetea este peste tot! Afara si inauntru! Schimba-ti coafura, pastreaza-ti frumusetea!

Adresa la care te asteptam este: str. Paraschiva Gherghel nr. 14 (vis-a-vis de Piata Domenii). Pentru ca avem doar 40 de locuri, te rugam sa ne confirmi la oricare nr. de tel.: 0740 077 533 - Andreea, sau 0766 519 738 - Luminita.

Abia asteptam sa ne intalnim cu TINE! Be InLight!

2 comentarii

  1. Anonim Says:
  2. Un pic de responsabilitate doamnelor sau: daca bani nu sunt nimic nu e!Nu mai pacaliti oamenii cu ofertele editurii ASCENDENT, fara forma si fara continut, unele dintre ele si la propriu.Cum puteti intitula carti niste brosuri insipide, de proasta calitate, cu o grafica si un continut indoielnic? Sau si asta tine de manipularea nonverbala in care detineti licente? Nu va ganditi ca s-ar putea ca un "nemultumit" de "practicile" dumneavoastra sa faca o plangerela Protectia Consumatorului? In rest numai de bine!

     
  3. Anonim Says:
  4. o carte cu 70 ,80 sau mai multe pagini ,nu poate fi numita brosura....pe de o parte,iar pe de alta parte cine nu intelege ce se intampla la aceste intalniri,inseamna ca nu a fost deschis cu sine.Mie personal mi-au deschis foarte multe incaperi ale sufletului si m-am dus la inceput din pura curiozitate,dupa care deschiderea catre mine invatata la fiecare seminar,m-a ajutat sa ma apropii si sa ma deschid,sa ma descopar....Eu personal,le felicit pe minunatele doamne pentru lucrurile pline de daruire pe care le fac cu autenticitate,Maria

     

Trimiteți un comentariu