Four 4 InLIGHT !

Four  4  InLIGHT !

Bine ai venit!

Bine ai venit!

CONSULTATII INDIVIDUALE

Luminita Eugenia Baltaretu
Consiliere pentru dezvoltarea personala
CONSULTATII DISPONIBILE:

1. Consultatie globala
Identificarea rapida a cauzelor unei probleme prin descoperirea ranilor care sunt activate de aceste probleme si alfarea directiilor de urmat pentru transformarea acestei situatii.
2. Decodaj al unei afectiuni sau al unei boli
Corpul fizic este oglinda lumii noastre emotionale si mentale. El incearca sa ne atraga atentia prin boli si afectiuni.
3. Abandon
Metoda unica si inedita care permite eliberarea si transformarea tensiunilor emotionale, mentale sau fizice.Veti descoperi utilitatea inconstienta a bolilor si mesajele pe care le contin fara sa fie nevoie sa recurgeti la analize si intelect
4. Dialog interior
Metoda concreta si practica ce permite contactarea si transformarea credintelor tenace care va mentin in aceleasi scenarii nesatisfacatoare si care va impiedica sa obtineti ceea ce va doriti.
5. Regresie constienta
Relaxare profunda dirijata avand ca scop descoperirea ratiunii dumneavoastra de a exista , scopul reincarnarii din aceasta viata si motivul pentru care v-ati ales parintii.

Program de lucru: luni- vineri orele 11,00- 19,00
Cabinet - InLIGHT CLUB - Strada Paraschiva Gherghel nr 14, sector. Cost 50 Ron/ consultatie.
Luminita Eugenia Baltaretu este primul practician certificat din Romania, format la cea mai mare scoala de dezvoltare personala din Quebec-Canada - “Asculta-ti corpul”. www.ecoutetoncorps.com

CONSULTATII INDIVIDUALE

Daniela Eugenia Oncioiu

Psihoterapeut cu formare in hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, pregatire continua in Gestal terapie, in hipnoanaliza si terapie cognitiv comportamentala.

Pentru programari consultatii si informatii puteti sa ma contactati la 0722 575 136, sau adresa de e-mail danaoncioiu@yahoo.com .

Pentru parinti: seminarii adresate intelegerii sentimentelor, nevoilor, emotiilor, dorintelor copiiilor. Cum le ascultam, cum raspundem la ele, cum le vorbim copiiilor ca ei sa ne asculte. Despre complexul lui Oedip si Electra, despre joc, despre masturbarea la copil. Veti descoperi lucruri simple si frumoase, vom impartasi experiente, ganduri, temeri. Toate acestea intr-un limbaj foarte usor de inteles si usor de aplicat.

Pentru inscrieri si informatii la tel.0722 575 136 sau e-mail danaoncioiu@yahoo.com.

Motto: Daca dragoste nu e, atunci.. sa facem!

ANDREEA MIHAELA STAN practica meseria de Visatoare Profesionista (Professional Dreamer). "New Love" (www.nouaiubire.blogspot.com) este unul dintre proiectele majore la care lucreaza si se adreseaza tuturor celor care vor sa se reindragosteasca de oameni. "New Love" inseamna sa faci ce iubesti, sa iubesti ce faci. Sa salvezi lumea prin respiratia ta. Sa iubesti cu toata fiinta ta si sa te lasi iubit/iubita in egala masura.

La atelierele "New Love - Noua iubire" Andreea va invita sa experimentati impreuna o noua perspectiva a iubirii, iubirea neconditionata. Invatam sa facem dragoste cu ochii, cu privirea, cu gandul, de dimineata pana seara, pentru tot restul vietii. Nu dansam, nu facm rugaciuni, doar vorbim si experimentam iubire.

Andreea este jurnalist, arhitect, regizor. A adus in real vise frumoase indiferent ca ele au inceput ca proiecte de arhitectura sau amenajari interioare (www.atelierdesign.ro), carti sau emisiuni. Autoare a cartii de povesti inspirationale "Zana Norilor" (www.zananorilor.ro) si piesei de teatru pentru copii "Poveste mica de iarna pentru suflete mari", are un background important in media (12 ani realizator de emisiuni la Radio Contact - sub numele Andreea Ionescu, apoi la Radio Itsy Bitsy), si televiziune (Alpha TV si Prima TV). A urmat cursuri si formari in coaching si dezvoltare personala (NLP, AT) cu profesori romani, americani si canadieni. Este o visatoare de profesie iar atelierul ei de vise lucreaza neincetat.
Contact - tel: 0740077533, andreeaeaici@gmail.com.0 comentarii

Trimiteți un comentariu